Werken-bij site met Carerix-koppeling

Recruiter of HRM’er? Een werken-bij site of een jobportal? Of een bestaande werken-bij-site voorzien van een Carerix koppeling?
Wij ontwikkelen vacature- en sollicitantensites en zorgen dat deze ook goed vindbaar zijn in Google, en gekoppeld zijn aan jouw Sociale Media.

 • Van Recruitment site tot en met Jobportal

  We maken niet alleen sites voor individuele organisaties, HRM afdelingen of recruiters.
  Voor branches maken wij de Werken-In portals: vacature en kandidaatplatforms waarin meerdere werkgevers en opdrachtgevers vacatures kunnen plaatsen.

 • Bestaande werken-bij site voorzien van Carerix koppeling

  Overgestapt van een ander ATS naar Carerix? Laat je oude koppeling door ons vervangen door een Carerix koppeling. Op die manier pluk je de vruchten met Carerix en hoef je niet een geheel nieuwe site aan te schaffen.

 • Hoger in Google (SEO)

  Uiteraard zorgen we ervoor dat de de vacaturesites en de werken-bij sites goed vindbaar zijn in Google. Door technische SEO oplossingen en Google For Jobs (structured data) weet Google de weg naar je site goed te vinden.

 • Industriestandaard WordPress

  M440 ontwikkelt de vacaturesites in WordPress. De industriestandaard… en Open Source, dat wil zeggen beperkte tot geen licentiekosten!

Niet alles? Geen probleem. We zijn flexibel

Heb je al een webdesignbureau dat jouw nieuwe site gaat maken? Schakel ons dan in om alleen de Carerix-functionaliteiten te ontwikkelen. Dit bespaart veel tijd omdat jouw webbureau geen (steile) leercurve hoeft te doorlopen wat betreft Carerix-kennis.

Of heb je al een mooie website die je wilt behouden en heb je net Carerix aangeschaft? Wij kunnen een Carerix-koppeling voor je inbouwen of een bestaande vacaturekoppeling vervangen.

Bekijk wat voorbeelden!
M440 x Carerix

Carerix is volledig ingericht op jouw recruitmentprocessen, zodat jij en je collega’s dagelijks efficiënt kunnen werken. Uiteraard moet je website hier naadloos op aansluiten.

M440 – officiële technische partner van Carerix – heeft jarenlange ervaring met het koppelen van websites aan Carerix. Bovendien hebben we uitgebreide kennis van de Carerix-app zelf.

Met dit totaalpakket aan kennis en ervaring kunnen we jou goed van dienst zijn.